Hecht & Bannier Provence 6-pack

Hecht & Bannier Provence 6-pack

1894

Kuuden pullon kokoelma täynnä Provencen aurinkoa ja viinien "suolaisen välimerellistä" raikkautta. Laatikossa ovat seuraavat viinit laadukkaalta Hecht & Bannierin talolta Aix-en-Provencesta:


3 pulloa Un Verre de Mentino 2021 (LUOMU)Raikas, aromikas, puhtaan hedelmäinen, hieman minttuinen luomuvalkoviini Etelä-Ranskasta. Viini on tehty viileäkäymisellä terästankeissa raikkauden ja hedelmäisyyden varjelemiseksi. Monipuolinen ruokaviini esimerkiksi grittatulle kalalle, äyriäisille tai kanasalaatille. Täydellinen kasvisruokien luomuviini. Rypälelajike on Vermentino (Ranskaksi Rolle) mutta Vermentino-nimi on nykyään varattu vain tietyille italialaisille viineille, joten tuottaja käyttää Un Verre de Mentino-nimeä, joka tarkoittaa "lasillinen Mentinoa" Ranskaksi.

3 pulloa H&B Côtes de Provence Rosé 2021Upea prestiisirosee laadukkalta Hecht & Bannier viinitalolta, jonka fokus on Provencen rosé-viinien tuotannossa. Kauniin hennon vaaleanpunainen väri. Tuoksu on hyvin hedelmäinen, puhdas, raikas. Aromeissa on persikkaa, sitrusta, fenkolia ja anista. Maku on raikas, aromikas, Provencen roseeviineille tyypillisen "suolainen" ja pitkä. Lajikkeina Grenache, Cinsault, Syrah, Rolle. Nauti tätä laadukasta roseeta esimerkiksi grillatun tonnikalan tai jättikatkarapujen kanssa.

EUR 85

Hecht & Bannier on Aix-en-Provencen kaupungissa sijaitseva, vuonna 2003 ensimmäiset viininsä pullottanut viiniyhtiö, jonka tuotannossa on viinejä Languedocin ja Provencen alueilta, Etelä-Ranskasta. Viime vuosina talon tuotanto on keskittynyt yhä voimakkaammin laadukkaiden roseeviinien tuotantoon ja markkinointiin. Francois Bannierin tausta on Champagnen alueella, jossa hän teki aiemmin viiniä mm Veuve Clicquot'lle ja Charles Heidsieckille. Gregory Hechtillä on takanaan pitkä ura viininostajana Groupe Flo'ssa, Ranskan merkittävimpiin kuuluvassa cateringyhtiössä. Vuonna 2001 kaverukset päättivät lähteä yrittäjiksi ja keskittyä Etelä-Ranskan viinien tuotantoon.