Crémant d'Alsace Emile Boeckel Brut

Crémant d'Alsace Emile Boeckel Brut

vk120450

"Laadukkaan kuohuviinin löytäminen Olo-ravintolaan oli haastavaa"


"Maistomme pitkälti toistasataa kuohuviiniä ennen kuin tämä löytyi. Halusimme hyvän mutta hieman edullisemman vaihtoehdon Samppanjalle ja lopulta Boeckelin tuottama Crémant täytti tarpeemme täydellisesti. Lisäksi Bockelin veljekset ovat supersymppiksiä" - Katja Henttunen, ravintoloitsija, Olo Ravintola

EUR 12

Nauti aperitiivina tai tai keveille kala- ja äyriäisalkupaloille, kuten graavisiika tai toast skagen. Tämä Ranskan Alsacesta tuleva kuohuviini on tuotettu perinteisellä pullokäymismetodilla. Tuloksena on tyylipuhdas ja elegantti kuohuviini joka haastaa jopa kohtuulliset Samppanjat. Sokerinlisäys on maltillinen, noin 6 g/l. Ravintola Olon Talon kuohuviini.

Viinin tuottaja on Boeckelin perhe, joka on tuottanut viiniä Alsacessa, Mittelbergheimin kylässä jo vuodesta 1853 lähtien. Nykyiset viidennen sukupolven viinitarhurit ovat Jean-Daniel ja Thomas Boeckel. Talon tuotanto edustaa klassista Alsacen tuotantoa parhaimmillaan. Talo tunnetaan erityisesti Crémant-kuohuviineistään, jotka ovat poikkeuksellisen laadukkaita.