Champagne Paul Bara Brut Réserve Grand Cru

Champagne Paul Bara Brut Réserve Grand Cru

vk120770

"Poikkeuksellisen upea vakio-Samppanja. Bouzyn Grand Cru-kylän tarhojen tuottama Pinot Noir takaa voiman ja mineraalisen jäntevyden."

80% Pinot Noiria ja 20% Chardonnayta. Mausteinen, voimakas, jäntevä, upea pientuottaja-Samppanja Bouzyn kylän ikoniselta huipputalolta. 5 vuotta kellaroitu hiivasakan päällä, sokerinlisäys 8g/l - Kim Moliis

EUR 35

Paul Bara sijaitsee Bouzyn Grand Cru-luokitellussa kylässä Montagne de Reimsin viinialueen aurinkoisella kaakkoisrinteellä. Kylää pidetään yleisesti koko Champagnen parhaana paikkana Pinot Noirin viljelylle. Sen tuottamien rypäleiden kypsyys ja syvän liitumaaperän antama mineraalisuus tuottaa Samppanjaa, joka on samalla kertaa mausteista ja rotevaa mutta jäntevän mineraalista.

Talo perustettiin vuonna 1860 mutta Paul Bara-nimeä kantavia Samppanjoita talo alkoi tuottaa ja myydä vasta 1950-luvulla. Talolla on 11 hehtaaria viinitarhoja, joista 9,50 ha on Pinot Noir-viljelmiä ja 1,50 ha Chardonnayta. Talon tarhat jakautuvat 33 palstaan ja kaikki sijaitsevat Bouzyn Grand Cru-kyläkunnan rajojen sisäpuolella. Paul Bara on Bouzyn ikoninen viljelijä-tuottaja, jonka Samppanjat ovat parasta ja aidointa mitä Bouzy Grand Cru voi viininystäville tarjota.