Champagne Grower Diversity 3-pack

Champagne Grower Diversity 3-pack

1887

3 pullon kokoelma laadukkaita pientuottaja-samppanjoita, joissa alueiden ja lajikkeiden luonteet sekä viininvalmistuksen erot näyttäytyvät selkeinä ja erottuvina. Kokoelmassa on seuraavat hienot Samppanjat, kutakin 1 pullo. Kokoelmia on tullut myyntiin 60 kappaletta.


 

Champagne R.H.Coutier Blanc de Blancs Grand Cru - Harvinaisuus; 100% Chardonnay Ambonnayn Grand Cru-kylästä, joka tunnetaan etenkin tumman Pinot Noirin kasvualueena. Savinen kalkkimaa ja etelään viettävät palstat tuottavat runsaan, paahteisen ja kuohkean Blanc de Blancsin. Sokerinlisäys on noin 6 g/l. 93/100p The Wine Advocate.

 

Champagne Paul Clouet Blanc de Noirs Grand Cru 2012 - Täyteläinen, mausteinen, upean 2012 vuoden vuosikertasamppanja. Bouzyn Grand Cru kylän kypsät Pinot Noir-rypäleet (100%) tuovat tiivistä hedelmäisyyttä ja maun pituutta. Hienon vuosikerran maistaa jäntevänä mineraalisuutena. Samppanjaa kypsytettiin kahdeksan vuotta hiivasakan päällä ja sen sokerinlisäys on 7 g/l. Viini on käynyt happoja pehmentävän malolaktisen käymisen. Kansainvälisten kriitikoiden keskipisteet Wine-Searcher: 93/100p

 

Champagne Bonnaire Variance Blanc de Blancs Sous Bois - Tammitynnyreiden luovuttama vaniljainen mausteisuus tuo tälle Samppanjalle ylimääräistä kompleksisuutta. Blanc de Blancs (100% Chardonnay), jonka rypäleet on kerätty Cramant Grand Cru- ja Bergères-les-Vertus Premier Cru-kylien tarhoista. Ensimmäinen käyminen ja lyhyt kypsytys tehtiin 205 litran tammitynnyreissä. Pullokäymisen jälkeen Samppanja sai kypsyä 6 vuoden ajan sakan päällä ja se on saanut käydä happoja pehmentävän malolaktisen käymisen.

EUR 142