Champagne Francois Vallois Brut Réserve

Champagne Francois Vallois Brut Réserve

vk120030

"Seisoo suoraselkäisesti brändihilperöiden joukossa"


"Törmäsin tähän taloon nuorena tyttönä ja sain heti todella lämpimän vastaanoton. On ilo myydä tällaista teeskentelemätöntä käsityöläistä ja perheyhtiötä, jonka fokus on kokonaan laadukkaan tuotteen tekemisessä. Vallois'n kohtuuhintainen Samppanja seisoo suoraselkäisenä brändihilperöiden joukossa. Tässä ei ole markkinointikoneistoa taustalla, pelkästään hyvä hinta-laatusuhde " - Petra Anttila, Bottlescouts kauppias

EUR 25

Erittäin monikäyttöinen, elegantti ja miellyttävä Samppanja. Sopii niin aperitiiviksi kuin raikkaille kala- ja äyriäisruuille. Lajikkeina Chardonnay (90%) ja Pinot Noir (10%). Sokerinlisäys on maltillista, 6 g/l.

Francois ja Brigitte Vallois n pieni Samppanjatalo sijaitsee Côte de Blancsin rinteen eteläpäässä, Bergères-lès-Vertusin kylässä, aivan kuuluisan Mont Aimén kukkulan vieressä. Talon omistuksessa on 4 hehtaaria tarhoja, 90% Chardonnayta ja 10% Pinot Noiria. Vallois'n Samppanjat ovat helposti nautittavia, hedelmäisiä ja paahteisen Chardonnayn sävyttämiä. Laadun perustana ovat tarhat, jotka sijaitsevat Premier ja Grand Cru-kylien rinteillä. Talo tarjoaa hyvää laatua kohtuulliseen hintaan.