Casa Silva Colchagua Valley 6-pack

Casa Silva Colchagua Valley 6-pack

1956

Colchagua Valley on Keski-Chilen tunnetuimpia viinialueita, jonka ilmasto ja maaperät vaihtelevat suuresti riippuen tarhojen sijainnista Tyyneen valtamereen ja Andien vuoristoon nähden. Casa Silvan Cool Coast Pinot Noir tuotetaan aivan viilentävän valtameren tuntumassa ja Los Lingues Carmenere taas 100 km itään, aivan Andien juurella. Moni Chilen parhaista viinitaloista tuottaa viinejään Colchaguassa ja tämä Casa Silvan kokoelma on hieno läpileikkaus laakson viinien tyyliin, antaen nauttijalle sekä silkkistä eleganssia (Pinot Noir), että mausteista voimaa (Carmenere, Cabernet Sauvignon).

Kokoelma sisältää:

2 pulloa Casa Silva Organic Carmenere Cabernet Sauvignon 2018 - Monipuolinen, runsas luomupunaviini pastalle, pitsalle, ribseille tai vaan laatutietoiseen lipittelyyn.

2 pulloa Casa Silva Los Lingues Carmenere 2021 - Upean tiivis, mausteinen ja ryhdikäs punaviini tummalle lihalle ja koville juustoille. Rypäleet on viljelty Los Linguesin alueella, aivan Andien juurella.

2 pulloa Casa Silva Cool Coast Pinot Noir 2019 - Täydellisen silkkinen Pinot Noir esimerkiksi paahdetulle ankanrinnalle. Rypäleet on viljelty Casa Silvan tarhoilla aivan Tyynen valtameren tuntumassa.

EUR 77

Viña Casa Silvassa viljellään viiniä jo viidennessä polvessa. Colchagua Valleyssä sijaitsevan viinitilan perusti ranskalainen viinipioneeri Emilio Bouchon vuonna 1892. Nyt hänen perintöään jatkaa Mario Silva perheineen. Yritys tuottaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä viinejä historiallisista ja terveistä viiniköynnöksistä. Monet miltei satavuotiaat viiniköynnökset on tuotu Bordeaux’sta ennen Phylloxera-viinikirvaepidemian puhkeamista. Casa Silvan tuotannossa on vahva panostus vastuulliseen toimintaan ja suuri osa tarhoista on jo luomusertifioituja. Viinitarhoja sijaitsee myös aivan rannikon tuntumassa, Paredonesin kaupungin vieressä. Linnuntietä tyynelle valtamerelle on noin 8 kilometriä. Casa Silva on myös uskaliaasti istuttanut tarhoja Chilen Patagoniaan, Lago Ranco-järven rannoille. Alue sijaitsee yli 900 kilometriä Santiagosta etelään ja sen ilmasto on hyvin viileä, tuottaen elegantteja, raikkaita viinejä.