Meistä

WE ARE BOTTLESCOUTS 

 
 
 

Etsimme viinimaailman kiinnostavimmat yksilöt jokaiseen ruokaa ja viinejä rakastavaan pöytään

 
 


Kehitämme laatutietoisen asiakkaan kaikki viinitarpeet kattavaa valikoimaa, jonka laatuun voit luottaa sataprosenttisesti. Emme keskity isoihin tuotemerkkeihin vaan pyrimme löytämään hinta-laatusuhteiltaan ja tarinallisuudeltaan markkinoiden parhaat viinit. Viinimaailmassa ei juurikaan ole pikavoittoja saatavilla ja siksi etenemme vakaasti ja huolella harkiten. Olemme onnistuneet työssämme jos kuulemme asiakkaamme kertovan, että ”Bottlescoutsista voi ostaa mitä vain koska kaikki on laadukasta”.

Valikoimamme on tarkkaan kuratoitu yhteistyössä viiniharrastajien ja ravintoloiden sommelierien kanssa ja se kasvaa orgaanisesti asiakaskuntamme laajenemisen myötä. Valikoimamme on tyyliltään varsin klassinen, fokuksessa etenkin tunnetut eurooppalaiset viinialueet ja rypälelajikkeet mutta sitä täydennetään arvoviineillä ja erikoisuuksilla asiakastarpeiden mukaan. Elämme vahvasti ajan hengessä mutta emme juokse kaikkien trendien perässä vaan fokusoimme aina hyvään makuun. Tärkeintä on viinien aistinvarainen laatu, viinialue- ja rypäletyypilliset aromit, tarinallisuus, tyylikäs visuaalisuus ja tietty sielukkuus, joka tekee hyvästä viinistä erinomaisen – etenkin oikean ruuan ja seuran kanssa.

Bottlescouts toimittaa kuljetuskumppaniensa avulla viinejä asiakkaille kotiin, toimistolle tai muuhun asiakkaan vapaasti valitsemaan osoitteeseen Suomessa ja Virossa. Kuluttajien vaihtoehtona on myös noutaa ennakkoon tilatut viinit itse Bottlescoutsin kivijalkamyymälästä, joka sijaitsee Tallinnan sataman D-terminaalin tuntumassa osoitteessa Lootsi 14-2.
 
Myymälämme yhteydessä olevassa Hugo’s barissa voit maistella valikoituja viinejä tai järjestää vaikkapa viihteellisen tastingin seurueellesi. Kuljetuskumppaneina Bottlescoutsilla on luotettavat DHL Express ja ESKP kuriiripalvelu. Huolehdimme vastuullisesti kaikista Viron ja Suomen veroista, joten tilaaminen on asiakkaillemme joka tilanteessa täysin turvallista ja kätevää.

Kuluttajaverkkokaupan ohella Bottlescouts on myös yrityspalvelu. Palvelemme yritysasiakkaitamme henkilökohtaisesti ja räätälöimme asiakkaillemme parhaiten soveltuvat viinilliset ratkaisut. Oli kyseessä sitten viinilahja, henkilökunnan virkistys, tilinpäätös- tai edustustilaisuus löytyy meiltä sopiva viini joka tilaisuuteen. Räätälöimme myös tarvittaessa lahjalaatikoita tai -pusseja yrityksen logolla varustettuina sekä tarinallisia viinikortteja lahjan saajan iloksi. Kauttamme saa myös viinillisiä tapahtumia ja tastingeja yrityksen omissa tiloissa sekä valikoitujen kumppaniemme ravintoloissa.
 
Tule mukaan yhteisöömme liittymällä uutiskirjeen saajaksi tai lähetä meille toiveitasi viineistä tai palveluista sähköpostiimme info@bottlescouts.com.
 
Lämmin kiitos avustasi!