Ajankohtaista etämyynnistä

Bottlescouts - vastuullinen ja luotettava etämyyjä

Alkoholin tilaaminen verkkokaupoista puhututtaa jälleen. Verohallinto ja Tulli tehostavat ulkomaisista verkkokaupoista ostetun alkoholin valvontaa 12.10.2022 julkaistun tiedotteen mukaan marraskuusta alkaen. Tämä tarkoittaa monelle verkosta alkoholia tilaavalle kuluttajalle epävarmuutta tilausten saapumisesta ja mahdollisista lisäkuluista.

Jo vuodesta 2009 lähtien toiminut Bottlescouts on alan pioneeri, ja jo alusta saakka liiketoimintaa on tehty lainmukaisesti sekä läpinäkyvästi. Asiakkaittemme ei tarvitse itse huolehtia tilauksen veroilmoituksista tai maksuista. Asianmukaiset alkoholi- ja valmisteverot on tilitetty meidän toimestamme Suomeen ja verkkokaupan ostoskorin loppusumma on se summa, joka kuluttajalle jää maksettavaksi, eikä yllätyksiä ole tiedossa.

”Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa palveluumme ja että asiointi on mahdollisimman vaivatonta”, painottaa Bottlescoutsin viinivalikoimasta vastaava Kim Moliis.

”Bottlescouts.com verkkokaupasta tilattaessa ei tarvitse jännittää, saapuuko paketti perille vai ei, sillä tieto verojen maksusta kulkee pakettien mukana rajan yli, ja niin paperityöt kuin verojen maksut hoidetaan 100%:sti”, lisää Bottlescoutsin veroprosesseista vastaava Petra Anttila.

Alkoholituotteiden ostaminen Bottlescoutsin verkkokaupasta on yhtä laillista kuin lähikaupasta tai monopolista!

Siirry ostoksille tästä!


Tunnelmallisin syysterveisin,

Bottlescouts-tiimi