Sylvaner Midelberg Alsace

Sylvaner Midelberg Alsace

VK111662

"Erinomainen, runsaan hedelmäinen ja hieman mausteinen luomuvalkoviini etenkin kala-pääruuille tai aasialaisen keittiön herkuille"


"Boeckelin talo tunnetaan erityisesti Sylvaner-lajikkeen osaajana. Midelberg Sylvaner on moderni ja laadukas valkoviini. Varsin täyteläinen, aromikas, hyvin raikas ja hieman mausteinen. Todella hyvä valinta esimerkiksi lohelle, paistetulle kuhalle tai muille kala-pääruuille. Kokeile myös aasialaisten ruokien kanssa." - Kim Moliis, Bottlescouts-kauppias.

EUR 12

Viinin tuottaja on Boeckelin perhe, joka on tuottanut viiniä Alsacessa, Mittelbergheimin kylässä jo vuodesta 1853 lähtien. Nykyiset viidennen sukupolven viinitarhurit ovat Jean-Daniel ja Thomas Boeckel. Talo omistaa 24 hehtaaria luomuviljeltyjä tarhoja ja niiden ohella he ostavat rypäleitä sopimusviljelijöiltä lähikylistä. Vuosituotanto on noin 350 000 pulloa ja siitä noin kolmasosa on kuohuvia Cremant d'Alsace-viinejä. Viime aikoina talo on ottanut aimo harppauksen eteenpäin ja tuonut markkinoille moderneja ja innovatiivisia viinejä.